Ben je onze nieuwe opdraagt gever in Gelderland en in Noord-Brabant?

Bijna 10 jaar geleden hebben we de stap gezet een schoonmaakbedrijf beginnen in Den Haag. Wat hebben we hard gewerkt, met veel plezier! Na al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan en een ontzettend leuke en trouwe klanten kring opgebouwd. We zijn ontzettend trots, want SK Schoonmaakbedrijf krijgt een 2e vestiging! Daarom we zijn op zoek naar nieuwe opdraagt gevers in Nijmegen en omgeving.

Wie vindt het nou niet fijn om in een schone omgeving te werken? Daar zorgt SK Schoonmaakbedrijf voor! Kwaliteit, Klantvriendelijkheid en Betrouwbaarheid staat bij SK dan ook centraal. Wij kijken naar de wensen en behoeften van de klanten en hier wordt keer op keer op ingespeeld. Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Waarbij dagelijks dezelfde schoonmaker bij uw bedrijf komt. SK Schoonmaakbedrijf waarborgt kwaliteit en richt zich op het opbouwen van een prettige en langdurige samenwerking.

SK Schoonmaakbedrijf ziet zichzelf in de toekomst als een bedrijf dat gestaag zal blijven groeien. Dit kan gezien worden zowel Kwalitatief als Kwantitatief. Wij zullen ons altijd willen blijven verbeteren en dit zal in de toekomst ook zeker blijven gebeuren. Daarnaast hechten wij grote waarde aan optimale communicatie met de opdrachtgever en tussen de medewerkers onderling.

Naast het schoonmaak en onderhoudsdienst kan SK Schoonmaakbedrijf ook voor u groen verzorgen. Onze groenspecialisten hebben een passende oplossing voor ieder budget. Planten hebben buiten het kleurrijke effect, ook andere positieve effecten. Zo zorgen planten onder andere voor een gezond binnenklimaat, een productievere houding en hogere tevredenheid van medewerkers én een betere akoestiek. Planten zijn dus erg belangrijk om in de buurt te hebben. Met onze interieurbeplanting service leveren en onderhouden we je beplanting op maat.

Tags

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *