Over ons

SK Schoonmaakbedrijf is opgericht in 2013 door de mevrouw Karina in Poeldijk. Nog altijd is SK een familiebedrijf, waar de echtgenoot van de oprichter, Seeran, aandeelhouder van is. De naam ‘SK’ is eigenlijk een afkorting. De betekenis hiervan is: ‘Seeran & Karina’. Bedenker van de naam is Seeran en oprichter van het bedrijf is Karina. In 2013 ging Karina op zoek naar werk. W&S Company B.V., een onafhankelijk importeur van hoogwaardige wijnen en gedistilleerd voor de Nederlandse markt in Wateringen en Tandartspraktijk Minnaar in Naaldwijk bieden haar z’n eerste opdrachten aan. Karina gaat aan de slag als zelfstandig schoonmaakster. Al snel ziet zij potentie om haar bedrijf te laten groeien. Zij is creatief, ondernemend en een echte doorzetter. Binnen vier jaar groeit S&K uit tot een V.O.F. in de facilitaire dienstverlening. De betekenis van de bedrijfsnaam SK is later bijgesteld en staat nu voor ‘Seeran & Karina’

De kern van SK Schoonmaakbedrijf is;

Kwaliteit, Klantvriendelijkheid en Betrouwbaarheid

Missie SK Schoonmaakbedrijf 

Wie vindt het nou niet fijn om in een schone omgeving te werken/wonen? Daar zorgt SK Schoonmaakbedrijf voor! Kwaliteit, Klantvriendelijkheid en Betrouwbaarheid staat bij SK dan ook centraal. Wij kijken naar de wensen en behoeften van de klant en hier wordt keer op keer op ingespeeld. Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Waarbij dagelijks dezelfde schoonmaker bij uw bedrijf komt. SK Schoonmaakbedrijf waarborgt kwaliteit en richt zich op het opbouwen van een prettige en langdurige samenwerking.

Visie SK Schoonmaakbedrijf

SK Schoonmaakbedrijf ziet zichzelf in de toekomst als een bedrijf dat gestaag zal blijven groeien. Dit kan gezien worden zowel Kwalitatief als Kwantitatief. Wij zullen ons altijd willen blijven verbeteren en dit zal in de toekomst ook zeker blijven gebeuren. Daarnaast hechten wij grote waarde aan optimale communicatie met de opdrachtgever en tussen de medewerkers onderling.

De SK Voordelen:

  Kwaliteit

  Professioneel

  Flexibel

  Betrouwbaar

  Klantvriendelijk gericht

  Regelmatig overleg en kwaliteitsbewaking

  Altijd dezelfde medewerker(s) per project

 


Nieuwstraat

2685 XN, Poeldijk

Wesrland, Zuid-Holland

Mob.: 0616431666

KvK: 67878067

BTW: NL857210038B01