Wij zijn een familiebedrijf in de schoonmaakdienstverlening. SK Schoonmaakbedrijf is opgericht door de mevrouw Karina Sahakjan in Poeldijk. De naam ‘SK’ is eigenlijk een afkorting. De betekenis hiervan is: ‘Seeran & Karina’. In 2013 ging Karina op zoek naar werk. W&S Company B.V., een onafhankelijk importeur van hoogwaardige wijnen en gedistilleerd voor de Nederlandse markt in Wateringen en Tandartspraktijk Minnaar in Naaldwijk bieden haar z’n eerste opdrachten aan. Karina gaat aan de slag als zelfstandig schoonmaakster. Al snel ziet zij potentie om haar bedrijf te laten groeien. Zij is creatief, ondernemend en een echte doorzetter. Binnen vier jaar groeit SK uit tot een V.O.F. in de facilitaire dienstverlening. In 2020 zijn wij verhuisd naar Cuijk en hier gaan we in volle gang verder.

De kern van SK Schoonmaakbedrijf is; 

Kwaliteit, Klantvriendelijkheid en Betrouwbaarheid 

Missie SK Schoonmaakbedrijf: 

Wie vindt het nou niet fijn om in een schone omgeving te werken? Daar zorgt SK Schoonmaakbedrijf voor!

Kwaliteit, Klantvriendelijkheid en Betrouwbaarheid staat bij SK dan ook centraal. Wij kijken naar de wensen en behoeften van de klant en hier wordt keer op keer op ingespeeld. Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Waarbij dagelijks dezelfde schoonmaker bij uw bedrijf komt. SK Schoonmaakbedrijf waarborgt kwaliteit en richt zich op het opbouwen van een prettige en langdurige samenwerking. 

Visie SK Schoonmaakbedrijf: 

SK Schoonmaakbedrijf ziet zichzelf in de toekomst als een bedrijf dat gestaag zal blijven groeien. Dit kan gezien worden zowel Kwalitatief als Kwantitatief. Wij zullen ons altijd willen blijven verbeteren en dit zal in de toekomst ook zeker blijven gebeuren. Daarnaast hechten wij grote waarde aan optimale communicatie met de opdrachtgever en tussen de medewerkers onderling.  

De SK Voordelen: 

 ♦ Kwaliteit

 ♦ Professioneel

 ♦ Flexibel

 ♦ Betrouwbaar

 ♦ Klantvriendelijk gericht

 ♦ Regelmatig overleg en kwaliteitsbewaking

 ♦ Altijd dezelfde medewerker(s) per project