Schoonmaak,

Schoonmaak

Ons schoonmaakbedrijf richt zich op de kleine tot middel projecten waarbij vast personeel hun vaste objecten hebben zodat u als opdrachtgever niet iedere keer geconfronteerd wordt met andere mensen.

De filosofie van SK Schoonmaakbedrijf is: Wij kijken naar de wensen en behoeften van de klant en hier wordt keer op keer op ingespeeld. Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Daarbij wordt ook iets van u verwacht.

Op grond van een gezamenlijk gemaakt programma, wordt door ons aangegeven hoeveel uur dit kost en wat u daarvoor moet betalen en wanneer de werkzaamheden verricht worden. Door middel van regelmatig overleg wordt de kwaliteit bewaakt en waar nodig wordt er bijgestuurd. .

SK Schoonmaakbedrijf reinigt vrijwel alle soorten bedrijfspanden.

Bijvoorbeeld:

·   kantoren

·   medische instellingen

·   praktijkruimtes

·   horecagelegenheden

·   flatgebouwen

Opleveringsschoonmaak

Een opleveringsschoonmaak is fijn, de rommel die eraan verbonden is niet. Of u nu verhuist naar een bestaand of nieuwbouwpand, het reinigen ervan kunt u uit handen geven. Diverse grote bouwondernemingen maken gebruik van de diensten van SK Schoonmaakbedrijf om de opleveringsschoonmaak te verzorgen. Vakkundig personeel met ervaring in opleveringsschoonmaak verrichten werkzaamheden tegen een aangenomen prijs of tegen een van tevoren vastgesteld uurtarief.

Overige Diensten

SK Schoonmaakbedrijf neemt graag het werk van haar klanten uit handen. Wij bieden daarom ook de volgende diensten aan:

·   glasbewassing

·   onderhoudsdienst

·    montage service

·    leveren en verplaatsen van sanitaire voorzieningen

Wensen

Samen met u bespreken wij uw wensen. Wat heeft úw bedrijf nodig?

Voor een vrijblijvend advies of informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.