Groenverzorging voor binnen en buiten*

Voordelen van groen

Planten hebben buiten het kleurrijke effect, ook andere positieve effecten. Zo zorgen planten onder andere voor een gezond binnenklimaat, een productievere houding en hogere tevredenheid van medewerkers én een betere akoestiek. Planten zijn dus erg belangrijk om in de buurt te hebben. Met onze interieurbeplanting service leveren en onderhouden we je beplanting op maat.

Natuurlijke sfeermakers

Met onze passie, deskundigheid en persoonlijke aanpak zorgen wij dat u en uw collega’s straks weer iedere dag met een smile naar kantoor komen. Wilt u uw huidige kantoorplanten een opfrisbeurt geven? Een volledig nieuwe uitstraling met diverse planten of… een hele wand vol planten of mos? Dat geeft pas het wow-effect! U heeft er geen omkijken meer naar. Behalve het prachtige uitzicht.

Voordelen van SK Schoonmaakbedrijf

Bij SK Schoonmaakbedrijf regelt je alles makkelijk online én betaalt niet meer dan nodig. Aan het eind van de maand ontvang je al je facilitaire diensten op één factuur. Zo blijft er meer tijd over om te doen waar jij goed in bent, ondernemen!

* Alleen i.c.m. schoonmaakwerkzaamheden