Nieuws

Een specialistische aanpak en ruime ervaring van SK Schoonmaakbedrijf zorgt voor drie nieuwe klanten

Bij Stichting Dienstverlening Cuijk staat hygiëne hoog in het vaandel. Een ervaren schoonmaakdienstverlener, die gespecialiseerd is in het uitvoeren van schoonmaakonderhoud in zorg, is van groot belang. Daarom kiest Stichting Dienstverlening Cuijk voor SK Schoonmaakbedrijf.  Na de opleveringschoonmaak start SK Schoonmaakbedrijf ook wekelijkse schoonmaak van gebouw op de Grotestraat te Cuijk. 

De ruime ervaring van SK Schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat Stichting Dienstverlening Cuijk een schone en gedesinfecteerde omgeving is, waar medewerkers zorgeloos kunnen werken en bezoekers en patiënten professioneel behandeld worden.

15 januari 2024

CISMA B.V.


Vanaf januari neemt SK Schoonmaakbedrijf de hygiënische verantwoordelijkheid op zich. Wekelijks wordt in de avonduren schoongemaakt middels de Smart Cleaning aanpak. Mede door deze vooruitstrevende manier van schoonmaken en door een duidelijke en heldere manier van communiceren van SK Schoonmaakbedrijf, vertrouwt Cisma B.V. het hygiënische belang toe aan SK Schoonmaakbedrijf.


18 januari 2024

RELAND locatieontwikkeling

Na de opleveringschoonmaak start SK Schoonmaakbedrijf ook wekelijkse schoonmaak van gebouw op de Monseigneur Bekkersstraat 56, te Ledeacker. 

27 februari 2024

Hebt u ook een bedrijfspand dat   schoon moet worden gemaakt? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.