Nieuws

Een specialistische aanpak en ruime ervaring van SK Schoonmaakbedrijf zorgt voor drie nieuwe klanten

Bij Huisartsenpraktijk Gennep staat hygiëne hoog in het vaandel. Een ervaren schoonmaakdienstverlener, die gespecialiseerd is in het uitvoeren van schoonmaakonderhoud in Huis artsenpraktijk, is van groot belang. Daarom kiest Huisartsenpraktijk Gennep  voor SK Schoonmaakbedrijf.

De ruime ervaring van SK Schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat Huisartsenpraktijk Gennep  een schone en gedesinfecteerde omgeving is, waar medewerkers zorgeloos kunnen werken en bezoekers en patiënten professioneel behandeld worden

21 mei 2023

Vanaf januari neemt SK Schoonmaakbedrijf de hygiënische verantwoordelijkheid op zich. Wekelijks wordt in de avonduren schoongemaakt middels de Smart Cleaning aanpak. Mede door deze vooruitstrevende manier van schoonmaken en door een duidelijke en heldere manier van communiceren van SK Schoonmaakbedrijf, vertrouwt Kickboxing Institute het hygiënische belang toe aan SK Schoonmaakbedrijf.


01 januari 2023

SCHERP VvE  en Vastgoedbeheer

Per september start SK Schoonmaakbedrijf bij SCHERP VvE en Vastgoedbeheer trappenhuis van voormalige kerk in Heumen schoonmaken. In het huidige kerkgebouw zijn 17 appartementen gekomen; negen seniorenappartementen op de begane grond en acht 2-laags appartementen voor starters op de verdieping. Wekelijks wordt in de avonduren schoongemaakt.

01 september 2023

SK Schoonmaakbedrijf verzorgde de opleveringsschoonmaak van dit Gastrovino La Liguria Scheveningen kantoor/winkel/restaurant in Scheveningen.. Volledig schoon opgeleverd voor de nieuwe eigenaar. Hebt u ook een bedrijfspand dat perfect schoon moet worden gemaakt? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.