Een opleveringsschoonmaak is fijn, de rommel die eraan verbonden is niet. Of u nu verhuist naar een bestaand of nieuwbouwpand, het reinigen ervan kunt u uit handen geven. Vakkundig personeel met ervaring in opleveringsschoonmaak verrichten werkzaamheden tegen een aangenomen prijs of tegen een van tevoren vastgesteld uurtarief. Woningen, winkel- of bedrijfspanden, SK Schoonmaakbedrijf kan een zorgeloze start realiseren.

Na de nieuwbouw moet alles grondig schoon: Cementsluiers verwijderen, tegels ontkalken, verfresten, kitresten, vuil en stof schoonmaken etc. Zwaar werk, maar het resultaat mag er zijn! Wij dragen er zorg voor dat uw ramen en houtwerk schoon worden opgeleverd. Tevens zorgen wij ervoor dat uw sanitair er uitziet als nieuw.

SK Schoonmaakbedrijf is dé specialist als het gaat om hygiëne, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

SK Schoonmaakbedrijf werkt met professionele en verantwoorde materialen.

Op een met u afgesproken dag en tijd zullen de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Ondanks de kortdurende dienstverlening staat een persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel.

Neem voor een vrijblijvende op maat gemaakte offerte contact op.


Waarom SK Schoonmaakbedrijf


Met meer dan vijf jaar ervaring en een sterke focus op klanttevredenheid kunt u vertrouwen op SK Schoonmaakbedrijf. Wij bieden professionele schoonmaakwerkzaamheden voor scherpe tarieven!

  • Professionele materialen
  • Meer dan acht jaar ervaring
  • Scherpe Tarieven
  • Dé specialist als het gaat om hygiëne
  • Flexibel als het gaat om plaats, tijd en frequentie

Heeft u interesse? Belt u dan met 0616431666 of vul het contactformulier in. 

Opleveringschoonmaak