Diensten

Onderhoudsdienst

 

SK Schoonmaakbedrijf heeft een jarenlange ervaring in het leveren van onderhoudsdienst. Voor Zorginstellingen, Kantoren en Horeca hebben wij medewerkers met ervaring in huis. Onderhoudsdienst is een vak waar technische en sociale vaardigheden samensmelten in een klantgerichte dienstverlening. Onze vakmannen worden intern opgeleid en ontwikkelen zodoende hun sociale en technische vaardigheden optimaal. Met de inzet van ons facilitair portal is de huismeester in staat om gedegen beheer te leveren, meldingen ordelijk te registreren dan wel te ontvangen en de taken gestructureerd uit te voeren. Om de continuïteit te waarborgen hanteren wij een buddy systeem met vaste vervangers bij vakantie of ziekte. Onze onderhoudsdienst is een verlengstuk van uw organisatie, houdt een oogje in het zeil, toont eigen initiatief, en springt bij waar het nodig is.

Taken welke u kunt verwachten van onderhoudsdienst:

 • Toezicht houden in en rondom het pand
 • Lampen service
 • Klein technisch onderhoud
 • Technische gebreken constateren, doorgeven, of oplossen
 • En vooral een vriendelijk aanspreekpunt

Voor een vrijblijvend advies of informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Glasbewassing

 

Voor het reinigen van al uw beglazing en kozijnen bent u bij ons helemaal op het juiste adres. SK Schoonmaakbedrijf heeft jaren ervaring met glazenwassen en ramen lappen. Wanneer u een glasbewassing uit laat voeren door SK Schoonmaakbedrijf dan gaat ons team van professioneel geschoolde en ervaren glazenwassers aan de slag om ervoor te zorgen dat uw ramen streep loos schoon zijn. Naast het wassen van de ramen zijn wij ook verantwoordelijk voor het reinigen van de kozijnen en de gevelbekleding. Vakkundig personeel zeemt op afroep of periodiek uw ramen aan de binnen- en buitenzijde. Wij werken indien gewenst op ambachtelijke wijze zodat ons geen detail ontgaat, ook maken wij gebruik van telescoop-bewassing zodat ook moeilijk te bereiken plaatsen gewassen kunnen worden. Wij werken uitsluitend volgens de laatste wetgeving, zodat wij niet alleen kwaliteit maar ook veiligheid kunnen waarborgen. Structurele schoonmaak zorgt voor optimaal zicht.
De kosten van glasbewassing zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen en eisen. Naast het aantal ruiten speelt ook de wijze van schoonmaak een rol. Wij maken graag een offerte op maat voor u.
Heeft u interesse? Belt u dan met 0616431666 of vul het contactformulier in.
Wij voeren glasbewassingen uit voor zakelijke opdrachtgevers.

We bieden

Schoonmaakonderhoud

 

Ons schoonmaakbedrijf richt zich op de kleine tot middel projecten waarbij vast personeel hun vaste objecten hebben zodat u als opdrachtgever niet iedere keer geconfronteerd wordt met andere mensen.

De filosofie van SK Schoonmaakbedrijf is: Wij kijken naar de wensen en behoeften van de klant en hier wordt keer op keer op ingespeeld. Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Daarbij wordt ook iets van u verwacht.

Op grond van een gezamenlijk gemaakt programma, wordt door ons aangegeven hoeveel uur dit kost en wat u daarvoor moet betalen en wanneer de werkzaamheden verricht worden. Door middel van regelmatig overleg wordt de kwaliteit bewaakt en waar nodig wordt er bijgestuurd.

SK Schoonmaakbedrijf reinigt vrijwel alle soorten bedrijfspanden.

Bijvoorbeeld:

 • kantoren
 • medische instellingen
 • praktijkruimtes
 • horecagelegenheden
 • flatgebouwen
 • voetbalverenigingen

Diverse bouwondernemingen maken gebruik van de diensten van SK Schoonmaakbedrijf om de opleveringsschoonmaak te verzorgen. Vakkundig personeel met ervaring in deze bedrijfstak verrichten werkzaamheden tegen een aangenomen prijs of tegen een van tevoren vastgesteld uurtarief.

 

Kostenbesparing

 

Met kleine aanpassingen zijn grote resultaten te behalen. Door te kiezen voor bepaalde materialen voor interieur, meubilair, vloeren en wanden kunt u eenvoudig besparen op schoonmaak- en onderhoudskosten.
Goede Sanitaire voorzieningen zijn belangrijk voor uw Persoonlijke Hygiëne, een professioneel advies op maat is daarom belangrijk. SK Schoonmaakbedrijf geeft u graag advies.

Bijvoorbeeld over:

 • welke materialen gemakkelijk in onderhoud zijn
 • welke materialen efficiënt zijn schoon te maken
 • gebruik van inloopmatten
 • vloer- en wandafwerking
 • onderhoud van bedrijfsmeubilair

 

Gratis advies

 

Bestaande klanten adviseren wij gratis. Als extra service van SK Schoonmaakbedrijf.